logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Chirurgia prin incizie unica - 0 cicatrici, multiple beneficii
29.10.2014 15:00 Vechime: 4 yrs
Categorie: Oncologie medicala

In atentia pacientiilor cu neoplasm bronho-pulmonar

Un nou studiu clinic adresat celor cu o boala avansata loco-regional sau metastatica care au beneficiat de o prima linie de tratament citostatic pe baza de saruri de platina, la care boala este actual in reluare de evolutie


Spitalul Sf. Constantin vine in intampinarea pacientiilor cu neoplasm bronho-pulmonar - altul decit cu celule mici - cu un studiu clinic industrial, sponsorizat de o companie americana.

Acest proiect se adreseaza celor cu o boala avansata loco-regional sau metastatica care au beneficiat de o prima linie de tratament citostatic pe baza de saruri de platina, la care boala este actual in reluare de evolutie.

Toti pacientii vor beneficia de o genotipare EGFR gratuita, daca pana la momentul prezentarii in spital nu au beneficiat de o astfel de testare.

Este important de mentionat faptul ca toate costurile ocazionate vor fi suportate de catre promotorul acestui proiect international.

Studii similare sunt in curs de desfasurare si pentru neoplasmele din sfera ORL, cancer gastric metastatic naiv de chimioterapie si cancerul de san operabil.

Pentru detalii va puteti adresa direct Departamentului de Cercetare Clinica (dr Adela Banu, adela.banu@spitalulsfconstantin) sau investigatorului principal (dr Eugeniu Banu, eugeniu.banu@spitalulsfconstantin.ro, tel: 0724 630 750).


LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped