logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Promotia lunii martie pentru doamne si domnisoare!
16.03.2015 10:38 Vechime: 4 yrs
Categorie: Generale

Se poate si asa: Romania, pe harta premierelor medicale, datorita unui spital din Brasov!

In data de 10 martie 2015 Spitalul Sf. Constatin din Brasov a implinit 4 ani de la infiintare, perioada in care medicii nostri au tratat peste 20.000 de pacienti si au efectuat peste 14.000 de tratamente oncologice.


Spitalul Sf. Constantin detine singurul Centru de Chimioterapie Hipertermica Intraperitoneala (HIPEC) din Europa de Est si din România si singurul Centru Bariatric LESS din România. 

In cadrul unitatii sanitare s-au realizat, in premiera in Romania, chirurgia obezitatii prin ombilic (fara cicatrici) si tratamentul carcinomatozei peritoneale (cancerul extins in abdomen). De asemenea, Spitalul Sf. Constantin este singurul centru din tara in care care trateaza chirurgical sindromul de apnee obstructiva de somn la persoanele ce sufera de obezitate într-o singura operatie combinata chirurgie – ORL. Interventia BTE (Baloon Eustachian Tube), ce presupune dilatarea trompei lui Eustachio, utila celor care sufera de hipoacuzie prin transmisie, se realizeaza in exclusivitate la aceeasi unitate.

Spitalul Sf. Constantin a castigat European Hand Hygiene Excellence Award 2013, in cadrul campaniei globale a Organizatiei Mondiale a Sanatatii “Clean Care is Safer Care”. Spitalul are doua certificari ISO: ISO 9001, acordata de Tuv Thuringen si ISO 14 644 pentru Camere curate si medii controlate.

In cei 4 ani de activitate, medicii de la Spitalul Sf. Constantin au avut o serie impresionanta de realizari: 

• peste 6.000 de interventii chirurgicale, din care peste 200 de interventii de chirurgia obezitatii;

• 2556 de interventii in cadrul sectiei Chirurgie Generala, din care peste 40% au fost interventii de chirurgie oncologica; 

• peste 14.000 de tratamente oncologice, chimoterapie in regim de spitalizare continua sau de zi

 167 de interventii prin incizie ombilicala SILS/LESS („fara cicatrici”).

In cadrul Spitalului Sf. Constantin se trateaza o gama foarte larga de patologii, modern, minim-invaziv si cu recuperare rapida. Calitatea actului medical este prioritatea echipei medicale, formata din specialisti din toata tara, mutati în Brasov special pentru acest proiect. O parte din ei s-au întors în România din tari precum Elvetia si Franta tocmai fiindca li s-au pus la dispozitie conditii de lucru la fel de performante. Aparatura utilizata în aceasta unitate este de top, produsa de lideri mondiali în domeniu: Karl Storz, Zeiss, Draeger, General Electric, ValleyLab, Getinge, Stryker, Coblation. 

Situat în centrul civic al orasului Brasov, Spitalul privat Sf. Constantin are 200 de angajati, 3 sali de operatie multifunctionale, 79 de paturi în 12 sectii cu saloane pentru spitalizare continua si de zi, o sectie ATI (Anestezie-Terapie Intensiva) cu 13 paturi si un Centru de Audiologie si Protezare auditiva.


LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped