logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Stie cineva ce inseamna "referral bias" sau "distance bias"?
20.05.2015 14:15 Vechime: 3 yrs
Categorie: Generale

De astazi, ne vedem pe biciclete!

In perioada 18 Mai-28 iunie, Spitalul Sf. Constantin se alatura campaniei Bike2work, initiata de catre Green Revolution.


Campania urmareste responsabilizarea comunitatilor si incurajarea acestora sa utilizeze ca si mijloc de transport bicicleta, datorita beneficiilor pe care aceasta le aduce, atat din punct de vedere al sanatatii, cat si din punct de vedere al protejarii mediului.

Proiectul Bike2work este un proiect european care se desfasoara in alte 11 state ale Uniunii Europene (Olanda, Germania, Marea Britanie etc.) Scopul acestuia este de incuraja angajatii marilor companii sa foloseasca bicicleta ca pe cea mai buna alternativa de a se deplasa spre locul de munca.  Initiativa ii poate ajuta pe cei care participa atat sa isi imbunatateasca starea de sanatate si conditia fizica, cat si bugetul personal, economisind banii alocati in fiecare luna masinii personale sau transportului in comun.

Bike2work este varianta perfecta de a interactiona cu colegii si de a evita poluarea, bicicleta ajustand reducerea dioxidului de carbon. Proiectul incurajeaza spiritul de echipa si responsabilitatea sociala. 

Spitalul Sf. Constantin sustine acest proiect prin participarea activa a angajatilor sai, pe intreaga perioada de desfasurare a campaniei.

Suntem constienti ca orice schimbare mare incepe prin propriul exemplu. Astfel , ne dorim sa oferim mai departe  un exemplu pozitiv de responsabilitate sociala si de sustinere a valorilor constructive, pentru comunitatea in care traim.

Pentru mai multe detalii despre proiect si inscriere puteti accesa site-ul: www.bike2work.ro


LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped