logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Chirurgia cancerului de esofag, o ultima reduta din chirurgia digestiva, depasita la Spitalul Sf. Constantin Brasov
25.06.2015 12:05 Vechime: 3 yrs
Categorie: Chirurgie generala

Patru ani incununati de succes, in cazurile de chirurgie a OBEZITATII la Spitalul Sf. Constantin din Brasov

Cu ocazia acestui eveniment, institutia medicala ofera de asemenea un discount de 300 euro tuturor celor care aleg sa se programeze pentru o interventie de chirurgie bariatrica de tip Gastric Sleeve in perioada 29 iunie - 5 iulie 2015.


Spitalul Sf. Constantin din Brasov aniverseaza vineri, 26 iunie, împlinirea a 4 ani de Chirurgie Bariatrica la Brasov. Prezentarea rezultatelor celor 241 de pacienti operati la spitalul brasovean în decursul celor 4 ani va avea loc începand cu ora 14:00 in sala de curs a Spitalului Sf. Constantin, la prezentare fiind invitati toti pacientii care au beneficiat de interventii bariatrice si care sunt cea mai buna dovada a eficientei programului, precum si echipa medicala. Masa festiva va avea loc dupa incheierea prezentarii la Restaurantul Casa Bucur.

Cu ocazia acestui eveniment, oferim de asemenea un discount de 300 euro tuturor celor care aleg sa se programeze pentru o interventie de chirurgie bariatrica de tip Gastric Sleeve în perioada 29 iunie - 5 iulie 2015.

Din anul 2011, Spitalul Sf. Constantin a initiat un program de chirurgie bariatrica în cadrul caruia poate fi efectuata toata gama de interventii necesare pentru tratarea obeziatii. Programul a devenit cea mai eficienta modalitate de a combate obezitatea si excesul ponderal, cu rezultate remarcabile pe termen lung, pana in prezent la Spitalul Sf. Constantin fiind operati 241 de pacienti care au slabit impreuna 6700 kg.

Evenimentul aniversar precedent a adus împreuna peste o suta de cazuri de succes, povesti inspirationale si, nu in ultimul rand, oameni care au reusit, cu ajutorul echipei de medici chirurgi din Brasov, sa redobandeasca sansa la o viata normala.

„Consider ca, o data pe an, o intâlnire cu fostii nostri pacienti prinde foarte bine, cu atat mai mult cu cat multi dintre ei au venit din toate colturile tarii, in semn de multumire pentru noul drum deschis de chirurgia bariatrica. Ei sunt cu adevarat niste luptatori si merita sa-si sarbatoreasca acest inceput. Fiecare interventie isi are propria poveste si reprezinta o mare provocare profesionala. Niciun caz nu se aseamana cu celalalt si de fiecare în parte ne-am atasat”, a declarat dr. Bogdan Moldovan, seful Sectiei de Chirurgie a Spitalului Sf. Constantin din Brasov, în 2014, la editia precedenta a evenimentului.

Spitalul Sf. Constantin ofera întreaga gama de interventii pentru tratarea afectiunilor corelate cu excesul ponderal, fiind recunoscut drept unul dintre cele mai bune din România în domeniu. Este, de altfel, prima unitate privata din provincie care efectueaza asemenea interventii chirurgicale si singurul centru de chirurgie bariatrica prin incizie unica ombilicalt SILS/LESS („chirurgia fara cicatrici”).


LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped