logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Fundatia Clinica Sf. Constantin finanteaza un grant de cercetare medicala
02.08.2016 14:37 Age: 3 yrs
Category: Generale

Asigurarea de sanatate NN

Incepand cu acest an, serviciile de spitalizare si interventie chirurgicala oferite de spitalul nostru sunt mai accesibile cu asigurarea de sanatate oferita de partenerul nostru, NN Asigurari.


Oricand ar aparea o problema medicala care presupune spitalizare sau interventie chirurgicala ca urmare a imbolnavirii sau accidentelor, asigurarea de sanatate NN face accesibila ingrijirea la cele mai moderne si sigure standarde medicale, in Spitalul Sf. Constantin costurile pentru aceste servicii fiind acoperite integral de asigurare, in limita a 100.000 lei pe an. 

Beneficiile asigurarii de Sanatate NN: 

  • Acces la Spitalul Sf. Constantin: Aveti acces rapid in unele dintre cele mai bune spitale private din tara 
  • Decontare directa intre spitalul nostru si NN: Daca alegeti sa fiti tratat la Spitalul Sf. Constantin, nu trebuie sa platiti nimic direct, atata timp cat cheltuielile nu depasesc costurile acceptate si aprobate. Decontarea directa intre NN si Spitalul Sf. Constantin va usureaza nu numai plata efectiva, ci si tot ce tine de actele si facturile medicale.
  • Lipsa de birocratie, pacientul nu completeaza formulare pentru utilizarea serviciilor medicale: E suficient sa sunati la 021 9464 pentru autorizarea serviciilor medicale, iar daca alegeti sa fiti tratat în spitalul nostru, NN va avea grija de toate hartiile necesare platii catre spital. 
  • Cazarea in spital impreuna cu copilul: Pentru copiii mai mici de 14 ani internati in spital, acoperirea include cazarea unui parinte sau insotitor astfel incat cineva drag sa le fie mereu alaturi. 
  • Acoperirea este flexibila, in functie de nevoie: Pentru ca nevoia de protectie difera de la o persoana la alta, asigurarea de sanatate NN este foarte flexibila. De aceea protectia are doua forme: fie pentru accidente, fie pentru accidente si imbolnaviri. 
  • Deductibilitate fiscala: Asigurarea de sanatate este deductibila la calculul impozitului pe veniturile din salarii, in limita echivalentului în lei a sumei de 400 euro/an. 
  • Discount pentru mai mult de doi asigurati: Se acorda pentru asigurarile cu mai multe persoane, incepând de la 2 persoane incluse pe aceeasi asigurare. Discountul se calculeaza în functie de numarul de persoane asigurate si se scade din prima totala anualizata, adica suma totala platita pe an, indiferent de frecventa, pentru toate persoanele asigurate. 
  • Suport medical 24/7/365: 021 9464 este numarul de telefon la care asiguratul poate suna la orice ora. Ii va raspunde un specialist medical care poate ajuta cu sfaturi sau raspunsuri la întrebari, legate de asigurarea de sanatate, precum si de activarea serviciilor medicale, in cazul in care este nevoie de spitalizare sau interventie chirurgicala. 
  • Administrare simpla: se poate face gratuit, 24/24, pe nndirect.ro. Acolo asiguratul poate vedea oricand situatia platilor, a acoperirilor sale si ale familiei si poate efectua plata online fara comision. Exista de asemenea si alte modalitati de plata, descrise pe siteul NN.

Mai multe detalii despre asigurarea privata de sanatate NN puteti afla accesand site-ul: https://www.nn.ro/dragostea-vindeca

                                                          

 

 


LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE: