logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Cabinete noi la Spitalul Sf. Constantin:
22.05.2017 18:33 Vechime: 2 yrs
Categorie: Generale

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, în vizită la Spitalul Sf. Constantin

Luni, 22 mai 2017, Președintele României s-a aflat la Brașov, pentru o vizită cu tematica: „BRAȘOV - O COMUNITATE CARE INVESTEȘTE ÎN VIITOR”, spitalul nostru fiind unul din obiectivele acestei vizite


Conform declarației purtătorului de cuvânt al Președintelui, vizita de la Brașov „este o vizită care are o agendă cu obiective importante, obiective care fac din Brașov o comunitate care investește în viitor. Președintele României va merge la Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov. Acolo va avea loc și un dialog cu reprezentanți ai mediului universitar, mediului de cercetare și mediului de afaceri. Președintele României va face o vizită și la Spitalul Sfântul Constantin. Este vorba despre un spital privat, care s-a remarcat prin activitatea în prevenirea infecțiilor nosocomiale și contribuie la dezvoltarea Brașovului în direcția unui pol a ceea ce înseamnă medicină privată.”

La finalul vizitei, care a mai avut printre obiective și Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universității Transilvania, Aula Universității și Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarnă de la Râșnov, șeful statului a declarat: „Mă bucur de fiecare dată când am prilejul să mă reîntorc la Brașov, un oraș dinamic și frumos. M-am convins astăzi că, mai mult decât atât, Brașovul gândește în perspectivă și investește în viitor!”


LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped