logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Fundatia Clinica Sf. Constantin lanseaza a treia campanie pentru copii
11.04.2012 18:15 Vechime: 6 yrs
Categorie: ORL Adulti si Copii

Simpozionul cu participare internationala – "Diagnosticul si reabilitarea deficientelor de auz"

Simpozionul cu participare internationala – "Diagnosticul si reabilitarea deficientelor de auz"


Simpozionul avand ca tema diagnosticul si reabilitarea deficientelor de auz, organizat de Spitalul Sf. Constantin, va avea loc joi, 12.04.2012, prelegerile incepand cu ora 16:30 la Hotel Aro Palace Brasov. In cadrul simpozionului vor sustine prezentari cei trei invitati speciali, reprezentanti de seama ai domeniului O.R.L.: Prof. Dr. Georg M. Sprinzl, Clinica ORL, Universitatea de Medicina Innsbruck, Austria, Prof. Dr. Silviu Albu, Presedinte al Societatii Romane de O.R.L., si Dr. Astrid Wolf-Magele, Universitatea de Medicina Innsbruck, Austria, precum si medicii din echipa O.R.L. a Spitalului Sf. Constantin: Dr. Sorin Sabau, seful sectiei ORL, medic primar si doctor in stiinte medicale, Dr. Claudia Boldea, medic specialist ORL, doctor in stiinte medicale, si Ing. Cristian Grigorita, audiolog. Intrarea la simpozion este libera, fiind invitati membri ai lumii medicale brasovene, in special medici ORL, medici pediatri si medici de familie. Medicii participanti la simpozion vor beneficia de asemenea de credite pentru educatie medicala continua, acordate de Colegiul Medicilor din Romania.

Simpozionul este ocazionat de un eveniment deosebit pentru medicina brasoveana, in cursul diminetii de joi, 12.04.2012 fiind planificate mai multe interventii chirurgicale din domeniul O.R.L. in premiera pentru judetul nostru. Pentru medicii care vor participa la instruire in cursul diminetii, interventiile se vor transmite live in sala de curs a spitalului privat, in scopul de a impartasi participantilor experienta practica a interventiilor deosebit de complexe.

Spitalul Sf. Constantin, inaugurat in luna martie 2011, este un proiect dezvoltat de SC Teo Health SA, companie medicala brasoveana cu capital exclusiv privat si beneficiaza de investitii în valoare de 20 milioane euro. Sectia ORL a Spitalului Sf. Constantin este deservita de o sala de operatie dedicata pentru interventii complexe, cu dotari de ultima generatie, produsa de lideri mondiali in domeniu, precum si de un centru de audiologie si protezare auditiva pentru diagnosticarea deficientelor de auz la orice varsta.


LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped