logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Prima rezectie hepatica total laparoscopica pentru cancer
06.01.2012 22:03 Vechime: 7 yrs
Categorie: ORL Adulti si Copii

Spitalul Sf. Constantin reia campania operatiilor ORL pentru copii, sponsorizate de Fundatia Clinica Sf. Constantin

Spitalul Sf. Constantin reia campania operatiilor ORL pentru copii, sponsorizate de Fundatia Clinica Sf. Constantin


Avand in vedere succesul campaniei desfasurate anul trecut, conducerea Spitalului Sf. Constantin a decis initierea unei noi campanii pentru consultatii ORL la copii, care sa coincida si cu vancanta de inceput de an.
Astfel, in perioada 6 parintii isi pot programa din nou copiii la ORL pentru consultatii sponsorizate de Fundatia Clinica Sf. Constantin, in limita a 80 de locuri. Cu sprijinul Fundatiei, copiii care necesita interventii chirurgicale in sfera ORL vor beneficia de sponsorizare pentru toate serviciile presupuse de interventie (suplimentar fata de serviciile deja decontate de CAS prin biletul de trimitere): consultatia initiala, consultul preanestezic, interventia, anestezia, spitalizarea si tratamentele din spital.

“Am fost incantati de succesul campaniei precedente si, avand in vedere numarul foarte mare de solicitari de anul trecut, am decis sa mai acordam aceasta sansa si altor copii. O buna parte din patologia ORL a copilului este reprezentata de problemele amigdalelor palatine si a vegetatiilor adenoide (asa-zisii “polipi”), dar daca vor fi solicitari vom efectua si plastii auriculare, interventii asupra urechii medii, vom investiga si vom reabilita functia auditiva la copii cu deficiente de auz, vom aborda patologia cervicala, patologia rinosinusala si patologia laringiana. In timpul acestei promotii, pentru a acorda aceeasi atentie pacientilor adulti, programul de consultatii a fost extins in fiecare zi si vom lucra si sambata ” a declarat
Dr. Sorin Sabau, medicul sef al sectiei ORL a Spitalului Sf. Constantin.

Pentru programari si informatii parintii se pot adresa la Receptia Spitalului Sf. Constantin din Str. Iuliu Maniu 49, sau la unul din numerele de telefon: 0268.300.300, 0368.800.801, 0751.51.87.82, 0733.008.008 (de luni pana vineri intre 7:30 si 20:00). Campania se desfasoara intre 6 si 14 ianuarie 2012, iar programarile pentru consultatii se fac in limita a 80 de locuri.


LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped