logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Tehnica introdusa in premiera la Brasov pentru tratarea hemoroizilor
19.12.2011 23:15 Vechime: 7 yrs
Categorie: Generale

Spitalul Sf. Constantin Brasov anunta obtinerea certificarii SR EN ISO 9001:2008

Spitalul Sf. Constantin Brasov anunta obtinerea certificarii sistemului de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2008, certificare acordata de TUV Thuringen


Spitalul Sf. Constantin a obtinut recent certificarea sistemului de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2008 pentru activitati de asistenta medicala spitaliceasca si ambulatorie. Certificarea sistemului de management al calitatii de la Spitalul Sf. Constantin de catre prestigiosul organism TUV Thuringen incununeaza eforturile depuse de intreg personalul pe parcursul primului an de activitate si asigura recunoasterea nationala si internationala a institutiei.

“Inca de la inceputul anului 2010, cand am demarat acest proiect, am stabilit cateva principii ce urmau sa ghideze activitatea spitalului, iar calitatea serviciului medical era pe primul loc.
Alaturi de aceasta, spitalul urma sa fie cladit in jurul unei echipe medicale de exceptie, care sa se dedice exclusiv acestui spital, sa beneficieze de dotari de ultima generatie si conditii deosebite de confort pentru pacienti, reguli stricte de control al sterilitatii si igienei in spital; asigurarea tuturor consumabilelor, medicamentelor, echipamentelor si infrastructurii solicitate de medici pentru a-si putea practica meseria la nivelul de excelenta pe care si-l doresc, indiferent de costurile implicate de acestea.
Am vrut sa aducem noi metode operatorii si de tratament pentru ca pacientii sa aiba acces la proceduri inovative si in Romania. Iar prin incheierea contractului cu CNAS si in curand cu alti asiguratori privati, ne-am dorit sa asiguram accesul unui numar cat mai mare de pacienti la servicii de medicale de calitate. Iata ca dupa nici un an de activitate ne mandrim ca am reusit sa respectam in totalitate aceste principii, chiar sa le adoptam ca valori pe care se centreaza intreaga activitate a spitalului, eforturile noastre fiind incununate de acordarea certificarii ISO de catre organismul TUV Thuringen”
,
a declarat Dr. Bogdan Angheloiu, Managerul General al Spitalului. Sf. Constantin.

In contextul reglementarilor nationale si internationale aplicabile pentru institutiile medicale, aceasta certificare conform ISO 9001:2008 a Spitalului Sf. Constantin asigura un pas important pentru cresterea increderii pacientilor in serviciile medicale ale spitalului si urmeaza sa fie completata de alte certificari si acreditari in perioada urmatoare.


LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped