logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Operatii ORL gratuite pentru copii, sponsorizate de Fundatia Clinica Sf. Constantin!
24.10.2011 12:17 Vechime: 8 yrs
Categorie: Oncologie medicala

Spitalul Sf. Constantin a fost certificat de catre SenoNetwork

Spitalul Sf. Constantin a fost certificat de catre SenoNetwork


Includerea Spitalului Sf-Constantin sub egida SenoNetwork reprezinta o recunoastere explicita a valorii echipei medicale implicata in diagnosticul si tratamentul cancerului de san. Beneficiind de o infrastructura generoasa si avind suportul unei echipe mixte formata din 4 oncologi medicali si 3 chirurgi generalisti cu experienta in chirurgia oncologica, unit-ul dedicat a dobindit calitatiile impuse pentru certificarea SenoNetwork. Colaborarea cu medici radioterapeuti din sistemul public permite ca pacientii sa beneficieze de servicii de tratament supraspecializat in domeniul radioterapiei oncologice.

Fiind singura structura medico-chirurgicala din Romania membru a SenoNetwork, Spitalul Sf-Constantin exceleaza si aici prin acest pionierat intr-un domeniu important al oncologiei, cel al cancerului de san, a doua cauza de mortalitate prin cancer la femei in tarile occidentale.

Aceasta structura a demarat colaborari cu structuri similare din USA si Europa de Vest, fiind deja implicata in proiecte ambitioase legate de personalizarea tratamentului oncologic, studii clinice de faza II-IV, spitalul beneficiind de autorizatie din partea Ministerului Sanatatii. Exista perspectiva unui program de screening si depistaj activ in lunile ce urmeaza, cit si iminenta initierii unui program de consultatii genetice in cancerul de san, fiind singurul centru privat din Romania ce va dezvolta astfel de proiecte.

La mai putin de 6 luni de la deschiderea sa oficiala, Spitalul Sf. Constantin face pasi rapizi in directia unei multi-certificari europene, avind ca deziderat includerea acestuia in centrele oncologice elitiste ale Europei.


LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped