logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Testimonial chirurgie bariatrica
25.03.2013 12:05 Vechime: 6 yrs
Categorie: Chirurgie generala

Multumiri pentru Dr. Moldovan si echipa

Pacienta cu Gastric Sleeve din Montreal, Canada


Locuiesc in Montreal, Canada, de 20 de ani. Confruntandu-ma cu probleme de greutate toata viata, am stiut ca trebuia sa fac ceva pana nu era prea tarziu. Dupa ce am cautat si m-am documentat timp de aproape un an, m-am decis sa-l contactez pe Dr. Moldovan de la Spitalul Sf. Constantin din Brasov. Inca de la prima conversatie prin e-mail, am stiut ca intr-adevar asta trebuie sa fac. Am organizat detaliile calatoriei si m-am operat prin metoda Gastric Sleeve la Spitalul Sf. Constantin din Brasov in noiembrie 2011.

Dr. Moldovan si echipa – au fost extraordinari, profesionisti, si chiar iti arata ca le pasa. Dr. Moldovan m-a tinut de mana si acest lucru m-a incurajat. Atat el, cat si ceilalti medici si nutritionisti s-au purtat foarte bine cu mine si m-au ajutat sa ma simt in siguranta si bine ingrijita. Au venit sa ma vada in fiecare zi, inainte si dupa operatie. Am plecat acasa cu instructiuni, atat in limba engleza cat si in romana, privind schimbarea stilului de viata si recomandarile privind alimentatia.

Acum, la un an si 5 luni de la operatie, am slabit peste 40 de kilograme! Viata mea s-a schimbat: am mai multa energie, si, cel mai important, am o parere mai buna despre propria persoana.  Imi place cand ii aud pe altii spunand: „Vai, ce bine arati!” In tot acest timp, am fost tot timpul in legatura cu medicul prin e-mail.

Sunt foarte incantata de rezultate. Datorita Dr. Moldovan si echipei sale, mananc mult mai sanatos decat inainte si mi-am luat angajamentul pentru o viata mai sanatoasa pentru totdeauna.


CENTRELE DE EXCELENȚĂ
ale Spitalului Sf. Constantin

În cursul celor peste 6 ani de activitate medicală, Spitalul Sf. Constantin a impus un nivel ridicat de competență, oferind servicii la standarde internaționale.

Centrul de transplant renal „Profesor Gilles Mentha” Centrul de excelență în chirurgia robotică Chirurgie oncologică și HIPEC Obezitate
Ortopedie modernă: „Sarcoma Center” Neurochirurgie spinală și cerebrală Studii clinice

LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped