logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Multumiri pentru Dr. Vitalie Mogoreanu
30.04.2013 12:14 Vechime: 6 yrs
Categorie: Chirurgie generala

Le multumesc tuturor, din suflet, pentru felul absolut profesionist in care au abordat cazul meu, pentru rabdarea si toleranta de care au dat dovada

Pacienta chirurgie bariatrica ("Gastric Sleeve")


Interesata fiind de o interventie Gastric Sleeve, de curand am aflat despre Spitalul Sf. Constantin si despre serviciile medicale oferite aici din punct de vedere al chirurgiei bariatrice. Am cautat detalii si, implicit, am aflat despre remarcabilele performante profesionale ale domnului doctor Bogdan Moldovan si, desigur, ale echipei de medici pe care o conduce. Am aflat, totodata, despre varianta Gastric Sleeve SILS/LESS, despre care nu pot sa spun decat ca m-a cucerit de-a dreptul! 

Si nu doar m-a cucerit, ci m-a si determinat ca, in mai putin de o saptamana de la aflarea acestor detalii, sa ma prezint la Spitalul Sf. Constantin pentru internare. 

Restul tine de domeniul basmelor cu zane, sau chiar mai frumos de-atat....ce sa va spun, in decurs de doar patru zile am fost investigata temeinic, operata Gastric Sleeve SILS/LESS si externata, cu o stare generala excelenta care stiu precis ca nu ma va parasi curand pentru ca nu contenesc sa ma felicit pentru alegerea facuta...

Nu stiam cum arata excelenta in domeniul serviciilor medicale in Romania, desi am mai fost pacienta unor forme private de institutii de acest fel. Am aflat acum, ca pacienta a Spitalului Sf. Constantin si a unor cadre medicale de exceptie..

Le multumesc tuturor, din suflet, pentru felul absolut profesionist in care au abordat cazul meu, pentru rabdarea si toleranta de care au dat dovada, stiind precis ca nu-s o pacienta "comoda" de fel.

Iar povestea mea merge mai departe, cu 6,5 kg pierdute in 5 zile!

Sunt fericita si rog pe Bunul Dumnezeu sa le poarte de grija atat domnului doctor Bogdan Moldovan, echipei de medici pe care o conduce, cat si intreg personalului Sectiei Chirurgie care, la orice ora din zi si din noapte, la un simplu apel, era langa mine pentru a ma ajuta...

Va felicit pentru extraordinarele lucruri pe care le faceti si cu ajutorul carora oamenilor li se confirma ca si in Romania exista act medical de inalt profesionalism, care se desfasoara in contextul unei dotari cu aparatura medicala si echipamente ultraperformante, in conditii de atitudine, educatie si instruire a personalului medical de inalta clasa. 

Iar Spitalul Sf. Constantin, din Brasov, Romania, le gazduieste, deopotriva, sub egida sa...

Va multumesc!


CENTRELE DE EXCELENȚĂ
ale Spitalului Sf. Constantin

În cursul celor peste 6 ani de activitate medicală, Spitalul Sf. Constantin a impus un nivel ridicat de competență, oferind servicii la standarde internaționale.

Centrul de transplant renal „Profesor Gilles Mentha” Centrul de excelență în chirurgia robotică Chirurgie oncologică și HIPEC Obezitate
Ortopedie modernă: „Sarcoma Center” Neurochirurgie spinală și cerebrală Studii clinice

LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped