logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Sursa: Mesagerul de Covasna, 21 februarie 2013
17.05.2013 16:15 Vechime: 5 yrs
Categorie: Chirurgie generala

Povestea unui om care s-a nascut a doua oara

Ieri am avut 1 an de cand m-am nascut a doua oara si pot spune ca am ajuns de la 156 la 83kg.


In 23 ianuarie 2012 am venit la clinica dvs si l-am cunoscut pe Dr. Bogdan Moldovan; aceasta intalnire mi-a schimbat viata complet, intrucat doctorul, vazand problema mea de sanatate, si anume kilogramele in plus, mi-a oferit o sansa la a doua viata. 
In 16.05.2012 m-am operat, iar primele rezultate le-am vazut deja de cand eram in spital: in 3 zile am slabit 7 kg. Apoi am plecat acasa, am tinut regimul facut de dansul si rezultatul operatiei este in totalitate multumitor.

Ma bucur foarte mult ca l-am cunoscut ca medic, ca om si chiar ca prieten! Cunoscandu-l pe Dr. Moldovan mi s-a schimbat viata total, din toate punctele de vedere, am inceput sa fiu optimista, increzatoare si asta doar datorita dansului. Mi-a fost si psiholog, si chirurg, mi-a promis ca face parte din familie, oricand pot sa sun, la orice ora.

Pentru Dr. Bogdan Moldovan as vrea sa-i transmit ca m-as bucura daca s-ar naste mai multi oameni ca dansul pe acest pamant!

Update la 2 ani de la operatie:

Multumiri D-lui Dr. Moldovan la 2 ani de la operatie

Ma numesc Maria si aduc mii de multumiri D-lui Dr. Bogdan Moldovan si D-nei Dr. Andreea Moldovan pentru operatia reusita de acum doi ani. Datorita dansilor, eu astazi traiesc si pot spune ca m-am nascut a doua oara.

Dansii mi-au intins o mana de ajutor spre a-mi salva viata, atat prin operatie, cat si moral si financiar. Domnul doctor, dupa operatie, nu a fost doar un chirurg, a fost si un psiholog, un nutritionist si m-au "adoptat" sa fac parte din familia lor. Ma rog la Dumnezeu si la Maica Domnului sa le calauzeasca pasii tot restul vietii, alaturi de familie si de cei dragi lor. Sunt, ca oameni, foarte deosebiti, cu un inalt nivel profesional, cu un suflet mare si cu un mare har de a trata pacientii si a le purta de grija tot restul vietii. 

Multumesc Maicii Domnului pentru acea zi când i-am cunoscut si o rog sa fie întotdeauna cu ei oriunde s-ar afla. 

Azi, la doi ani de la operatie, sunt foarte bine, optimista, plina de viata si implinita profesional si personal. - 16.05.2014


CENTRELE DE EXCELENȚĂ
ale Spitalului Sf. Constantin

În cursul celor peste 6 ani de activitate medicală, Spitalul Sf. Constantin a impus un nivel ridicat de competență, oferind servicii la standarde internaționale.

Centrul de transplant renal „Profesor Gilles Mentha” Centrul de excelență în chirurgia robotică Chirurgie oncologică și HIPEC Obezitate
Ortopedie modernă: „Sarcoma Center” Neurochirurgie spinală și cerebrală Studii clinice

LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped