logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Pacienta Elena C, Botosani
17.06.2013 17:17 Vechime: 5 yrs
Categorie: Neurochirurgie

Testimonial pacienta neurochirurgie

Interventie chirurgicala vertebroplastie


   Dupa ce am fost plimbata circa doua luni si jumatate  pe la mai toti specialistii din Iasi, fara a obtine nici macar un diagnostic cert, in urma unor dureri cumplite de spate, mi s-a spus totusi ca am metastaze osoase care vin de la cancerul de san, dar nimeni nu a indraznit sa se apuce de ceva concret.
   Neurochirurgul spunea ca el nu vede nimic concret pentru a interveni si ca ar fi de competenta oncologiei. Oncologia spunea ca ar trebui sa fac radioterapie, dar acolo nu este dat in functiune noul aparat modern si ca trebuie sa astept 2-3 luni pana imi vine randul, deoarece exista un singur aparat pe toata Moldova.
   RMN-ul facut la un spital privat din Iasi nu era destul de fidel si toti specialistii care l-au vazut exclamau: "ciudat!" si mergeau pe mana medicului generalist, care a venit acasa si mi-a scris "suspiciune de metastaze osoase". In aceste conditii, auzind  de spitalul Sf. Constantin din Brasov, de la o persoana care fusese operata aici de catre dr. Bentia Dan, am intrat pe internet si am gasit toate informatiile necesare pentru a incepe de urgenta investigatiile in vederea operatiei.
   Vreau sa spun ca domnul doctor Bentia Dan este singurul care a acceptat, fara rezerve,  sa-mi faca operatia chiar fara sa aiba initial toate datele necesare, spunandu-mi clar ca timpul este pretios pentru mine, indrumandu-ma si facandu-mi in doua zile toate investigatiile necesare. Dupa doua zile am fost operata la coloana prin metoda verboplastiei de catre domnul doctor.
   Operatia a fost un succes, durerile au disparut ,dupa doua zile, in proportie
de 80%.
   Vreau sa multumesc pe aceasta cale echipei de medici de la spitalul  Sf. Constantin, in special domului doctor Bentia si sa recomand acest spital tuturor celor care  au nevoie si sa apeleze cu incredere , deoarece aici gasim tehnica de ultima generatie, comparabila cu cea din occident, precum si personal supercompetent, o parte din el cu stagii de specializare in strainatate.

 

C.R.                                                                          17.06.2013


CENTRELE DE EXCELENȚĂ
ale Spitalului Sf. Constantin

În cursul celor peste 6 ani de activitate medicală, Spitalul Sf. Constantin a impus un nivel ridicat de competență, oferind servicii la standarde internaționale.

Centrul de transplant renal „Profesor Gilles Mentha” Centrul de excelență în chirurgia robotică Chirurgie oncologică și HIPEC Obezitate
Ortopedie modernă: „Sarcoma Center” Neurochirurgie spinală și cerebrală Studii clinice

LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped