logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Multumiri pt. Dr. Bogdan Moldovan
20.09.2012 11:20 Vechime: 6 yrs
Categorie: Chirurgie generala

Cuvinte de multumire pt. Dr. Bogdan Moldovan

Scriu aceasta recomandare pentru Dr. Bogdan Moldovan, Sef Sectie Chirurgie Generala, Spitalul Sf. Constantin, Brasov, Romania. Am obtinut Doctorat in Biofizica la The Ohio State University in 2004 si Postdoctorat la University of California, Irvine in 2006.


Dr. Mihaela Necula, PhD
USA, CA, 92626
18 Septembrie, 2012

Recomandare pentru Dr. Bogdan Moldovan

Stimate Domnule/Stimata Doamna,
Scriu aceasta recomandare pentru Dr. Bogdan Moldovan, Sef Sectie Chirurgie Generala, Spitalul Sf. Constantin, Brasov, Romania. Am obtinut Doctorat in Biofizica la The Ohio State University in 2004 si Postdoctorat la University of California, Irvine in 2006. Sunt autorul/co-autorul la numeroase articole stiintifice publicate in jurnale stiintifice renumite din SUA in domeniul neurologie, inclusiv bolile Alzheimer and Parkinson. Aceste contributii stiintifice au fost recunoscute cu un patent international, premii si prezentari la conferinte nationale americane. Din 2006 detin o pozitie stiintifica importanta cu o companie de aparatura si teste medicale americana, lider in acest domeniu in lume. In momentul actual sunt responsabila pentru proiectarea, testarea si producerea unui test pentru diagnosticul si monitorizarea diabetului.
L-am cunoscut pe Dr. Bogdan Moldovan in 2012, cand un coleg l-a recomandat ca fiind un chirurg talentat, “la granita dintre exceptional si geniu”. Tatal meu avusese operatie cardiaca in 2012 si necesita interventie chirurgicala rectala.
Interventia chirurgicala rectala era majora, dificila tehnic si necesita experienta chirurgicala considerabila. Operatia ar fi fost dificila pentru un pacient care trecuse recent print-o interventie chirurgicala cardiaca si ar fi afectat semnificativ calitatea vietii pacientului. Dr. Bogdan Moldovan avea experienta si talentul necesare pentru efectuarea aceastei interventii chirurgicale.
Dr. Bogdan Moldovan nu s-a grabit sa adauge o alta operatie pe lista realizarilor personale, ci a considerat mai intai interesul pacientului. Dr. Bogdan Moldovan a participat in discutii medicale multidisciplinare unde s-au evaluat optiuni si s-a determinat cea mai buna metoda de tratament pentru tatal meu. Dr. Bogdan Moldovan a contribuit la recomandarea de tratament pre-operator in speranta de la tratare partiala a boalii. Tratament pre-operator a avut successul anticipat. Dupa acest tratament, Dr. Bogdan Moldovan a effectuat o interventia chirurgicala mai putin invaziva care a tratat boala si a mentinut calitatea vietii tatalui meu.
Ca cercetator stiintific, am solicitat explicatii, detalii si colaborari intre experti medicali mai putin probabil de a fi solicitate de catre pacientul tipic. Datorita diferentei de fus orar, l-am contactat pe Dr. Bogdan Moldovan dupa orele dansului de lucru. In aceasta perioada dificila, Dr. Bogdan Moldovan a fost tot timpul disponibil sa comunice cu mine, cu pacientul si cu membrii familiei si a explicat situatia la nivelul nostru specific de intelegere.
Am avut oportunitatea sa vad ca Dr. Bogdan Moldovan nu este numai un chirurg “la granita dintre exceptional si geniu”, dar si un doctor care efectueaza meseria cu mandrie si demnitate, care nu ezita sa colaboreze cu colegii si care considera interesele pacientului inainte de propriile interese. Dr. Bogdan Moldovan este foarte placut, sustine pacientul si este proactiv in interactiile cu pacientul si membrii familiei.
Din proprie experienta, stiu ca aceste calitati sunt asteptate de catre pacient si oferite pacientului de catre doctorii care practica medicina in tarile din vest. Din nefericire, pacientul roman care solicita ingrijire medicala in Romania nu beneficieaza totdeauna de aceste calitati. Cred cu toata taria ca doctori dedicati ca Dr. Bogdan Moldovan, prin calitatile profesionale exceptionale si atitudinea pozitiva, contribuie la imbunatatirea majora a sistemului medical romanesc.
Spitalul Sf. Constantin a furnizat doctorului Bogdan Moldovan suportul necesar pentru efectuarea interventiei chirurgicale si tatalui meu un standard inalt de ingrijire medicala si comfort.
Din aceste motive, imi face o deosebita placere sa-l recomand pe Dr. Bogdan Moldovan pentru necesitatile dumneavoastra chirurgicale. Va rog sa nu ezitati sa ma contactati daca va pot fi de ajutor.

Cu stima,

Dr. Mihaela Necula, PhD


CENTRELE DE EXCELENȚĂ
ale Spitalului Sf. Constantin

În cursul celor peste 6 ani de activitate medicală, Spitalul Sf. Constantin a impus un nivel ridicat de competență, oferind servicii la standarde internaționale.

Centrul de transplant renal „Profesor Gilles Mentha” Centrul de excelență în chirurgia robotică Chirurgie oncologică și HIPEC Obezitate
Ortopedie modernă: „Sarcoma Center” Neurochirurgie spinală și cerebrală Studii clinice

LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped