logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Multumiri pentru Dr. Bogdan Moldovan si Fundatia Spitalului Sf. Constantin
15.06.2015 12:31 Vechime: 3 yrs
Categorie: ORL Adulti si Copii

Multumiri D-lui Dr. Valeriu Bronescu

La o luna dupa operatie, sunt cea mai fericita persoana, pot auzi normal, am scapat de senzatie de ureche infundata, sunt un om normal! Domnul doctor Valeriu Bronescu a reusit ceea ce nimeni nu a reusit sa faca! Ii multumesc pentru sanatatea capatata, pentru intelegere si prietenia care o manifesta vis-a-vis de pacienti! Este un om exceptional!


O sa fac un rezumat scurt al povestii mele triste, dar cu un final fericit datorita exclusiv domnului doctor Valeriu Bronescu!

Am avut probleme cu urechea stanga inca din copilarie, am facut tot ce s-a putut face la vremea respectiva: operatie polipi, operatie amigdale, operatie deviatie sept plus alte proceduri chinuitoare care garantau succesul, insa fara niciun rezultat pentru mine.

Anii treceau, problema mea nu se rezolva si uite asa m-am trezit la 14 ani cu diagnosticul de otita seroasa cronica.

La prima strigare, acest diagnostic poate nu spune nimic, sau poate parea un fleac, dar iti schimba viata radical. E ingrozitor sa traiesti cu senzatia de ureche infundata, aproape sa nu auzi si sa simti acel lichid care se formeaza in permanenta. Pana sa ajung la Brasov, singurul "tratament" care exista pentru aceasta afectiune era insertia unui tub de dren prin care se elimina lichidul format si cu ajutorul caruia puteai auzi mai bine. Acest tratament te ajuta sa ai o viata oarecum normal doar pe o perioada limitata, de aproximativ 6 luni, dupa care o luam de la capat cu aceeasi procedura. In aprilie, cand deja ajungeam la a8a interventie de tubulet, dand un search pe google am aflat de domnul doctor Bronescu si operatia salvatoare pe care DOAR EL o relizeaza in ROMANIA.

Am facut si aceasta operatie ( dilatarea trompei lui Eustachio), recunosc ca la inceput nu am fost foarte increzatoare, eram satula de tot ceea ce insemna interventie si asteptarea rezultatelor. Acum, la o luna dupa operatie, sunt cea mai fericita persoana, pot auzi normal, am scapat de senzatie de ureche infundata, sunt un om normal! Domnul doctor Valeriu Bronescu a reusit ceea ce nimeni nu a reusit sa faca! Ii multumesc pentru sanatatea capatata, pentru intelegere si prietenia care o manifesta vis-à-vis de pacienti! Este un om exceptional! 


CENTRELE DE EXCELENȚĂ
ale Spitalului Sf. Constantin

În cursul celor peste 6 ani de activitate medicală, Spitalul Sf. Constantin a impus un nivel ridicat de competență, oferind servicii la standarde internaționale.

Centrul de transplant renal „Profesor Gilles Mentha” Centrul de excelență în chirurgia robotică Chirurgie oncologică și HIPEC Obezitate
Ortopedie modernă: „Sarcoma Center” Neurochirurgie spinală și cerebrală Studii clinice

LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped