logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Litotritie extracorporeala
06.02.2017 10:16 Vechime: 2 yrs
Categorie: Chirurgie generala

Experienta personala dupa tratament litotritie extra-corporeala urmata mai apoi de operatie laparoscopica de vezicula biliara

In data de 29 decembrie 2016 - la fine de an si dupa opt luni de la operatie, am dorit si mi-am exprimat multumirile personale exponentilor celor doua specialitati.


1.- domnului dr. chirurg Pocreata D-tru si colectivului sau care au contribuit impreuna la reusita acelei operatii; 

2.-Da, trebuie sa multumesc d-lui medic urolog Nogy Botond cat si celor doi asistenti ai dumnealui - Mariana si Vasile, pentru ceace toti au facut - cu profesionalism si rabdare pentru zona mea renala si pietrele ce erau calate acolo cu efecte total neplacute dar mai ales, generatoare de mari spaime pentru pacientul din mine. 

3.- Dorisem si inca doresc sa multumesc deasemeni si doamnei Director medical pentru promptitudinea cat si eficienta interventiei Domniei Sale din acea data a operarii mele. Fara toate acestea, probabil ca opiniile mele actuale ori nu s-ar fi nascut ori, ar fi fost cu totul altele de buna seama 

4.- Trebuie sa multumesc si celorlati actanti participanti la realizarea consultatiilor si tuturor analizelor medicale aferente savarsirii actului medical prealabil caruia eu i-am fost supus, iata - cu rezultate f. bune . 

Va doresc sa va aduceti aportul acesta minunat contribuind la starea de sanatate a pacientilor ce v-i se adreseaza iar acestia sa aiba incredere ca sunt pe maini bune. 


CENTRELE DE EXCELENȚĂ
ale Spitalului Sf. Constantin

În cursul celor peste 6 ani de activitate medicală, Spitalul Sf. Constantin a impus un nivel ridicat de competență, oferind servicii la standarde internaționale.

Centrul de transplant renal „Profesor Gilles Mentha” Centrul de excelență în chirurgia robotică Chirurgie oncologică și HIPEC Obezitate
Ortopedie modernă: „Sarcoma Center” Neurochirurgie spinală și cerebrală Studii clinice

LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped