logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Multumiri pentru Dr. Moldovan si Dr. Pocreata
18.01.2013 21:37 Vechime: 6 yrs
Categorie: Audiologie si Protezare Auditiva

de catre: Melissa

Povestea Melissei

Ma numesc Melissa! Acum stiu ca asa ma cheama dar acum un an pe vremea asta nu intelegeam eu prea bine ce zic mami si tati.


Buna

Ma numesc Melissa! Acum stiu ca asa ma cheama dar acum un an pe vremea asta nu intelegeam eu prea bine ce zic mami si tati.
 
Va spun povestea mea: M-am nascut cu o greutate mai mica si mai devreme un pic si de aceea cei de la Maternitate mi-au facut multe teste printre care si unul de auz. Nu l-am trecut dar lui mami i s-a spus ca nu e problema ca sunt mai micuta si de aia. Dar nimeni nu i-a spus mamei sa repete testul, de aceea de un an si ceva eu m-am chinuit mult sa ii inteleg pe cei din jur si nu tot timpul reuseam. Mama s-a gandit sa mergem la ORL sa vedem daca e totul OK cu urechiusele si asa parea, ca e bine… dar i s-a recomandat sa mearga si la audiologie pt. mai multa liniste. Asa am ajuns la Spitalul Sf. Constantin Brasov si d-l Ing. Grigorita Cristian a mai facut o serie de teste. Nu le-am trecut. Apoi a urmat testul cel mare: ASSR, in urma lui a venit si diagnosticul: hipoacuzie neurosenzoriala medie-severa. Dupa multe lacrimi, suferinta si tristete, mami si tati s-au imbarbatat repede, repede si au facut ce trebuia: aparate auditive. Acum sunt foarte bine, le port cu drag si chiar daca sunt mica imi dau seama ce mult ma ajuta. Fara ele mi-e greu sa aud si sa inteleg ce spun ceilalti.
 Acum aud si masinile pe strada!! E bine cand poti fi ca toti ceilalti care aud normal. Asta e pe scurt povestea mea! Si sper sa fie una fericita pana la final.
 
Cu drag, Melissa!
 
[Scrisoare primita de la parintii unei paciente a Centrului de Audiologie si protezare auditiva din cadrul Spitalului Sf. Constantin, in varsta de 2 ani.]


CENTRELE DE EXCELENȚĂ
ale Spitalului Sf. Constantin

În cursul celor peste 6 ani de activitate medicală, Spitalul Sf. Constantin a impus un nivel ridicat de competență, oferind servicii la standarde internaționale.

Centrul de transplant renal „Profesor Gilles Mentha” Centrul de excelență în chirurgia robotică Chirurgie oncologică și HIPEC Obezitate
Ortopedie modernă: „Sarcoma Center” Neurochirurgie spinală și cerebrală Studii clinice

LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped