logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
< Multumiri pt. Dr. Bogdan Moldovan
07.01.2013 10:26 Vechime: 6 yrs
Categorie: Chirurgie generala

Multumiri pt. Dr. Bogdan Moldovan

La inceput de toate vreau sa multumesc bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca v-am cunoscut ca medic si ca o persona deosebita din toate punctele de vedere.


Domnule doctor,
La inceput de toate vreau sa multumesc bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca v-am cunoscut ca medic si ca o persona deosebita din toate punctele de vedere.
Sunt pacienta de la Sighet operata pe data de 16.05.2012, sunt foarte bine, am 7 luni de la marea operatie si am ajuns la greutatea “mult dorita”, m-am nascut a doua oara, zambesc, sunt foarte optimista si toate acestea s-au intamplat datorita dumneavoastra .
 
Dati-mi voie sa va compar cu un inger trimis pe acst pamant de Mintuitorul Isus Hristos, sa operati si sa salvati multi oameni. Nu imi ajung cuvintele pentru a va aduce multumiri pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit ca medic si ca om de cand v-am cunoscut . M-a impresionat modestia, blandetea si smerenia dumneavostra. Multumesc Maicii Domnului ca si astazi imi purtati de grija si ma ajutati ori de cate ori am o problema.
Nasterea lui Isus Hristos sa va aduca multe bucurii in familie si impliniri profesionale si tot ce va doriti de la viata.
Sarbatori fericite si un an plin de impliniri alaturi de cei dragi .
 
Cu mult drag
Maria de la Sighet
Pacienta operata pentru obezitate prin procedura Gastric Sleeve (greutatea initiala 156 si actuala 80 kg in cateva luni).


CENTRELE DE EXCELENȚĂ
ale Spitalului Sf. Constantin

În cursul celor peste 6 ani de activitate medicală, Spitalul Sf. Constantin a impus un nivel ridicat de competență, oferind servicii la standarde internaționale.

Centrul de transplant renal „Profesor Gilles Mentha” Centrul de excelență în chirurgia robotică Chirurgie oncologică și HIPEC Obezitate
Ortopedie modernă: „Sarcoma Center” Neurochirurgie spinală și cerebrală Studii clinice

LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped