logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
Galerie FotoGalerie Video

GALERIE VIDEO

Romania HH Days 2018

Emisiunea "Sanatos Tun"

Emisiunea "Sanatos Tun", realizata de televiziunea RTT Brasov in colaborare cu Spitalul Sf. Constantin se difuzeaza in fiecare joi la ora 21:30. In cadrul acestei emisiuni realizatorii discuta cu echipa medicala de la Spitalul Sf. Constantin despre diferite afectiuni, premiere medicale si noutati din lumea medicala.

Chirurgie generala

Dr. Bogdan Moldovan prezinta cazurile operate la Spitalul Sf. Constantin Brasov, precum si alte informatii despre noutati si premiere chirurgicale.

Chirurgie plastica

Neurochirurgie

Dr. Mihail Dancescu, medic primar neurochirurg, seful sectiei de neurochirurgie a Spitalului Sf. Constantin Brasov prezinta metode minim-invazive sau clasice de tratare a herniei de disc. Toate aceste proceduri medicale sunt disponibile la Spitalul Sf. Constantin.

Oncologie

Ortopedie - Artroscopie

Dr. George Muntean, medic primar ortoped prezinta serviciile de ortopedie disponibile la Spitalul Sf. Constantin.

Urologie

Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog, sef sectie urologie la Spitalul Sf. Constantin, vorbeste despre cele mai frecvente afectiuni urologice si metodele moderne de tratament disponibile la Spitalul Sf. Constantin.

Dr. Bogdan Moldovan - Imagini intraoperatorii

Dr. Bogdan Moldovan, medic primar chirurgie generala, prezinta o selectie a celor mai interesante cazuri; imaginile intraoperatorii si explicatiile descriu tehnicile si procedurile folosite la Spitalul Sf. Constantin Brasov, sectia de chirurgie generala.

LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE: