logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
SpitalulMisiune si viziuneFundațiaCariereParteneriAsigurari private

MISIUNE, VIZIUNE si VALORI

Slogan: Spitalul Sf. Constantin – Esti BINE pe MAINI BUNE

Misiunea Spitalului Sf. Constantin

Misiunea noastra este prestarea unui act medical de calitate, intr-un mediu sigur si confortabil, astfel incat pacientii sa beneficieze de cele mai bune ingrijiri.

Viziunea Spitalului Sf. Constantin

Ne propunem sa oferim un serviciu ireprosabil prin competente profesionale deosebite si tehnologii de ultima generatie, reprezentand „Excelenta in sanatate”. Ne dorim sa impunem un nou standard pentru serviciile medicale din Romania, prin promovarea bunelor practici medicale si implementarea tehnologiilor inovatoare. Vom trata orice pacient ca fiind cel mai important si ne vom canaliza energia pentru a preveni, a diagnostica, a trata si a oferi ingrijiri medicale la standarde internationale, imbunatatind calitatea vietii pacientilor nostri.

Valorile Spitalului Sf. Constantin

  • Pacientul pe primul loc:prioritatea noastra este reprezentata de nevoile pacientilor nostri si cautam cele mai bune solutii pentru a le oferi servicii de calitate care sa le depaseasca asteptarile. Dorim ca pacientii nostri sa simta ca sunt pe maini bune si ca beneficiaza de suportul necesar. Acordam o atentie deosebita satisfactiei pacientilor nostri, nevoilor si drepturilor lor, precum si sigurantei in care se desfasoara actul medical.
  • Imbunatatirea continua: suntem preocupati de instruirea constanta a personalului nostru si dezvoltarea fiecarui angajat, intrucat suntem constienti ca instruirea si aprecierea resurselor umane este cheia performantei. Suntem dedicati intru totul pacientilor nostri, pe care ii tratam cu profesionalism, responsabilitate si nu in ultimul rand cu placere. Principiile pe care se bazeaza echipa noastra sunt respectul, aprecierea, increderea, toleranta si loialitatea.
  • Standarde ridicate de calitate: actiunile noastre se centreaza in jurul asigurarii si imbunatatirii continue a calitatii serviciilor medicale pe care le oferim. Respectam standardele internationale de calitate si evaluam calitatea serviciilor oferite pe toate planurile, incepand de la gradul de satisfactie a pacientilor si pana la standardele profesionale ridicate ale actului medical.
  • Inovatie in domeniul medical: in toate activitatile pe care le desfasuram dorim sa aducem inovatia, excelenta si performanta. Inovam prin introducerea procedurilor medicale moderne, prin adoptarea celor mai noi descoperi stiintifice si suntem sustinuti de dotarile de ultima generatie de care beneficiem. Dorim sa impunem un standard de referinta pentru servicii medicale prin promovarea bunelor practici si a metodelor inovatoare de investigatie, diagnostic si tratament.

LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE: