logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare

TESTIMONIALE

17.03.2016

Multumiri domnului audiolog Cristian Grigorita

Acum aproape 2 luni am fost supusa unei operatii reusite in sfera ORL care a avut drept scop tratarea hipoacuziei de transmisie de care sufeream la urechea stanga. [detalii]

Categorie: Audiologie si Protezare Auditiva

18.01.2013

Povestea Melissei

Ma numesc Melissa! Acum stiu ca asa ma cheama dar acum un an pe vremea asta nu intelegeam eu prea bine ce zic mami si tati.[detalii]

Categorie: Audiologie si Protezare Auditiva

07.01.2013

Povestea Alexiei

Povestea Alexiei nu este diferita de cea a unui copil normal de varsta ei. S-a nascut intr-o frumoasa zi de vara, a crescut si s-a dezvoltat normal, pana am inceput sa observam intarzieri in dezvoltarea limbajului si a vorbirii...[detalii]

Categorie: Audiologie si Protezare Auditiva

11.10.2011

Parerea clientilor – Audiologie

La data de 08.09.2011 am fost consultat la cabinetul de Audiologie pentru cumpararea unei proteze auditive. [detalii]

Categorie: Audiologie si Protezare Auditiva

Testimonial dr. Bronescu- Otita seroasa,cronica.Trompa lui Eustaqio infundata.

Buna ziua ,
Numele meu este Cornel Jitar si sunt din Bucuresti.
Povestea mea este despre otita seroasa - cronica, ce a debutat din Decembrie 2016 si a trenat trecand prin institutul Hociota precum si alte cabinete particulare din Bucuresti,dar si din Italia,......asadar, in 4 ian.2018 , am ajuns la Dr. Valeriu Bronescu si echipa dumnealui : Audiolog Cristian Grigorita si intreaga echipa din Sp.Sf.Constantin din Brasov.
Insa ,oameni buni, pana am ajuns la Dr.Bronescu ,este o poveste lunga si nu vreau sa va incarc cu aceasta. Eu spun atat : In momentul acesta in Romania pentru sfera orl contactati- l pe Omul,Dr. VALERIU BRONESCU ,audiolog Cristian Grigorita si echipa din Sp. Sf.Constantin ,carora le multumesc din suflet pentru tot profesionalismul de care au dar dovada . Doresc sa va spun ca otita seroasa se rezolva si fara acel tub aerator pe care toti medicii il recomanda , ca Dr.V.Bronescu efectuiaza aceasta operatie cu succes de trompa lui Eustaqio Infundata (blocata ), de cativa ani ...,insa noi pacientii cu aceasta afectiune aflam de pe net de acest Om si Dr.... DE CE ? Raspunsul vi-l dati fiecare dintre dvs. Asta este Romania. MULTUMESC DIN SUFLET DR. VALERIU BRONESCU, AUDIOLOG CRISTIAN GRIGORITA, precum si Intregii ECHIPE.
Cu deosebit respect.Cornel Jitar.

Pacienta dr. Mihail Dancescu- Neurochirurgie

Buna ziua,

Numele meu este Sanda Stanescu si va scriu din Cluj-Napoca. Am fost operata de catre Dumneavoastra (dr. Mihail Dancescu, NR) si de dl. dr. Tiberiu Maior in data de 18 decembrie 2017 - Listezis - si doresc pe acesta cale sa va pun la curent cu situatia mea actuala.

Ma simt fantastic si va multumesc des in gand, si nu numai, pentru ceea ce ati facut pentru mine!

Am trecut printr-o luna de dureri usoare, vanatai in zona lombara, dar nimic de nesuportat sau care sa ridice probleme reale, iar acum sunt libera de orice forma de disconfort in marea majoritate a timpului.

In fiecare zi fac plimbari si exercitii usoare, am grija, asa cum mi-ati spus, sa nu ridic si sa nu fac rasuciri, plus sunt atenta la aplecari.

Operatia se vindeca foarte frumos, cred ca in cateva luni nu o sa se mai vada nimic - desi nu m-ar deranjeaza chiar daca s-ar vedea.

Ma simt foarte bine si va multumesc din suflet pentru tot!

 

Cu multa recunostinta fata de Dumneavoastra si intreaga echipa medicala,

 

Sanda Stanescu

16.02.2018

Cluj-Napoca 

Adaugă testimonial

Dacă doriți să împărtășiți experiența pe care ați avut-o la Spitalul Sf. Constantin sau să adresați cuvinte de mulțumire echipei medicale, vă rugăm să completați formularul accesând următorul link: 

http://spitalulsfconstantin.ro/index.php?id=adaugare-testimonial

Povestea dumneavoastră îi poate ajuta pe alți pacienți care se confruntă cu aceleași probleme, așa cum probabil și dumneavoastră ați citit testimonialele altor pacienți înainte de a merge la doctor, de lua decizia de a vă opera sau de a începe un tratament.

LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE:

Stirile Digi24: Cel mai curat spital din Europa, la Brașov
Prezentare Spitalul Sf. Constantin - Geneva, ICPIC 2013, EUROPEAN HAND HYGIENE EXCELLENCE AWARD 2013
Dr. Lucian Oncescu, medic primar ORL: Amigdalita cronica si vegetatiile adenoide
Dr. Eugeniu Banu - interviu Digi TV
Adenomul de prostata - Tratamentul minim-invaziv TURis - Dr. Vitalie Mogoreanu, medic primar urolog
Ortopedia moderna, diagnostic si tratament - Interviu cu Dr. George Muntean, medic primar ortoped