logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare

ADAUGA TESTIMONIAL

Daca doriti sa impartasiti experienta dumneavoastra la Spitalul Sf. Constantin sau sa adresati cuvinte de multumire echipei medicale, va rugam sa completati formularul de mai jos. Povestea dumneavoastra ii poate ajuta pe alti pacienti care se confrunta cu aceleasi probleme, asa cum probabil si dumneavoastra ati citit testimonialele altor pacienti inainte de a merge la doctor, de lua decizia de a va opera sau de a incepe un tratament.

Subiect:
Povestea dumneavoastra:
Despre ce este povestea dumneavoastra?
Va rugam selectati specialitatea:
E-mail:
Adresa dvs de e-mail nu va fi publicata pe site
Verificare anti-spam:
Introduceti rezultatul adunarii: =
va rugam, asteptati...
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, va informam ca TEO HEALTH SA este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.19305 pentru prelucrarea de date in scopul prestarii serviciilor de sanatate si are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopuri specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
CENTRELE DE EXCELENȚĂ
ale Spitalului Sf. Constantin

În cursul celor peste 8 ani de activitate medicală, Spitalul Sf. Constantin a impus un nivel ridicat de competență, oferind servicii la standarde internaționale.

Centrul de transplant renal „Profesor Gilles Mentha”Centrul de excelență în chirurgia roboticăChirurgie oncologică Obezitate
Ortopedie modernă: „Sarcoma Center”Neurochirurgie spinală și cerebralăStudii clinice

URMARITI-NE PE: