logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare
Prezentare ORLInterventii ORLDotari ORLProgram ORLServicii ORL

DOTARI ORL ADULTI SI COPII

Sala de operatii dedicata pentru interventiile chirurgicale din domeniul oto-rino-laringologiei si neurochirurgiei, este dotata la cele mai inalte standarde din domeniul medical. De la masa de operatii cu multiple optiuni, pana la aparatura chirurgicala, de anestezie si de masurare a functiilor vitale ale pacientului si micorscopul operator de maxima precizie, intregul bloc operator respecta standardele internationale cu privire la camerele curate. Astfel ne asiguram ca toate interventiile se desfasoara in conditii de maxima siguranta si sterilitate.

Diagnostic ORL complet si precis

Cabinetul de consultații ORL dispune de o dotare de vârf care ne ajută în stabilirea unui diagnostic precis: endoscoape pentru nas, ureche, faringe și laringe, videofibroscop, microscop, sistem Coblator II etc. Imaginile endoscopice pot fi văzute de către pacient sau aparținători pe monitor. Secția ORL dispune și de un compartiment de audiologie cu o dotare completă unde pot fi investigate complex deficiențele de auz la orice vârstă. Consultațiile, micile intervenții din cabinet, intervențiile chirurgicale si serviciile departamentului de audiologie se adresează atât copiilor cât și adulților.

CENTRELE DE EXCELENȚĂ
ale Spitalului Sf. Constantin

În cursul celor peste 8 ani de activitate medicală, Spitalul Sf. Constantin a impus un nivel ridicat de competență, oferind servicii la standarde internaționale.

Centrul de transplant renal „Profesor Gilles Mentha”Centrul de excelență în chirurgia roboticăChirurgie oncologică Obezitate
Ortopedie modernă: „Sarcoma Center”Neurochirurgie spinală și cerebralăStudii clinice