logo Spitalul Sf. Constantin
Solicita programare
Solicita programare

TESTIMONIALE

19.10.2018

Testimonial gastric sleeve Dr. Bogdan Moldovan

Pacient gastric sleeve[more]

Category: Chirurgie generala

09.01.2018

Testimonial YouTube Dr. Mihail Dancescu- Neurochirurgie

pacient neurochirurgie- Spondilolistezis[more]

Category: Neurochirurgie

06.12.2017

Scrisoare de multumire

Pacient urologie robotica[more]

Category: Urologie

21.06.2017

Scrisoare de mulțumire

Pacient neurochirurgie - Dr. Mihail Dăncescu[more]

Category: Neurochirurgie

04.06.2017

Să fiți binecuvântați!

Pacient urologie robotică[more]

Category: Urologie

03.06.2017

Mulțumiri Spitalului Sf. Constantin!

Pacient al Dr. Botond Nagy și Dr. Dumitru Pocreață[more]

Category: Chirurgie generala

09.04.2017

Mulțumiri dlui Dr. Lucian Oncescu

Pacient ORL[more]

Category: ORL Adulti si Copii

Displaying results 1 to 7 out of 75
<< First < Previous 1-7 8-14 15-21 22-28 29-35 36-42 43-49 Next > Last >>

Testimonial pacient din Braila, declarat inoperabil la Inst. Oncologic Cluj, operat de dl. dr. Bogdan Moldovan impreuna cu dl. dr. Toma si dl. dr. Dancescu

Domnule Dr. Moldovan, va rog sa ma iertati daca va deranjez cu acest mesaj. Ma numesc Gabriela Bija si sunt fiica pacientului Nastasa Gheorghe pe care l-ati operat in ziua de 21 Martie cu o tumora de aproape 4 kg. Va scriu pentru ca vreau sa va multumesc pentru tot ce ati facut pentru tatal meu. De cand a iesit din operatie am vrut sa va scriu imediat dar nu am putut sa imi gasesc cuvintele potrivite pentru ca simt ca, cuvintele de multumire nu sunt de ajuns. Nu stiu cum sa va multumesc pentru ca dumneavoastra ne-ati redat speranta la viata din nou si eu si intreaga familie va consideram o minune. Va multumim mult pentru dedicatia, munca, sacrificiile pe care le faceti pentru a deveni un medic de exceptie si mai ales pentru ca ati ales sa stati in Romania care e cum e. De asemeni tin sa multumesc si intregii dumneavostra echipe. Nu stiu ce altceva sa va zic pentru ca e prea putin ca sa va multumesc. Va dorim multa sanatate si la cat mai multe succese in cariera si inca o data MII DE MULTUMIRI. Cu multa stima si respect, Gabriela

Testimonial dr. Ileana Mihut, medic primar ORL

Catre Spitalul SF. Constantin, Confidential dlui. Director

Ma numesc M.G., de profesie inginer mecanic, in prezent pensionar in varsta de 85 de ani si locuiesc in Brasov....

Dle director, la data de 24 octombrie 2018 m-am prezentat la cabinetul de consultatii ORL camera 09 pentru investigatii urechea dreapta.

La cabinet am beneficiat de un examen cu o deosebita atentie din partea medicului Mihut Ileana, care cu profesionalism m-a examinat, a prescris medicatia adecvata, a recoltat si trimis la laborator cererea de analiza, a trimis scrisoare medicala catre medicul meu de familie.

Dle director, cu asemenea medici si cu personalul asistent doamnei Mihut va rog sa va mandriti si va felicit.

In incheiere va rog ca in analiza muncii dvs sa evidentiati si efortul dnei. dr. Mihut Ileana, care isi desfasoara impreuna cu asistentele o datorie de onoare fata de noi, oamenii varstnici.

Va multumesc si va urez multa, multa sanatate.

3,11,2018

Chirurgie generală- dr. Bogdan Moldovan și dr. Luminița Cîmpeanu

Va multumesc ca am avut sansa de a-l interna pe tatal meu la Dvs. la spital.

Sentimente de multumire si recunostiinta si in numele tatalui meu adresate intregului personal medical. Tata a fost externat a 2-a zi dupa operatie si se simte foarte bine.

Chiar daca a fost o operatie “usoara”, m-a linistit faptul sa-l stiu pe maini bune, a contat mult.

Multumesc inca o data dr. Bogdan Moldovan si dr. Luminița Cîmpeanu.

Marinela Farkas

Dr. Bogdan Moldovan, mesaj la aniversare 1 an Gastric-Sleeve

Domnule Doctor Bogdan Moldovan, Doamna Doctor Andreea Moldovan, Încep aceste rânduri prin a va mulțumi încă o data pentru tot ajutorul acordat într-un moment in care pot spune ca eram aproape distrus din cauza obezității. După un set  de analize complet al cărui rezultat nu era nici pe departe bun, m-am hotărât sa va ascult și sa îmi las viata și viitorul in mâinile dumneavoastră(este cea mai buna decizie pe care am putut sa o iau vreodată).Acum 1 an pășeam plin de spaima la spitalul Sfântul Constantin împreuna cu cele 158 de kg pe care le aveam, pentru a începe o noua viața. Acum la un an distanță pot spune sunt alt om, cântăresc 102 kg , nu mai este nevoie sa iau tratament pentru hipertensiune arterială , colesterol etc ...... m-a simt de parca m-am mai născut odată.

Nu sunt cuvinte prin care sa va mulțumesc atât dumneavoastră cât si echipei pe care o conduceti pentru tot ce ați făcut pentru mine și familia mea, pentru tot sprijinul și sfaturile oferite înainte și după intervenție .......... VA MULȚUMESC !!!!

Gânduri bune!!!

Laurențiu Banciu

Mihai Dancescu - neurochirurgie

Pentru a da curaj si suport celor ce sufera de probleme cu coloana voi fi foarte scurt:
August 2016 operat hernie cervicala c4 -c5,c5-c6 cu protezare ...in 3 zile am fost acasa -ok
14martie 2018 operat stenoza lombara l4,l5
In 3 zile acasa si ma simt excelent
Concluzie: UN OM SI UN DOCTOR DEOSEBIT
MULTUMESC MULTUMESC MULTUMESC

Dorin Iacobescu

 

Testimonial dr. Bronescu- Otita seroasa,cronica.Trompa lui Eustaqio infundata.

Buna ziua ,
Numele meu este Cornel Jitar si sunt din Bucuresti.
Povestea mea este despre otita seroasa - cronica, ce a debutat din Decembrie 2016 si a trenat trecand prin institutul Hociota precum si alte cabinete particulare din Bucuresti,dar si din Italia,......asadar, in 4 ian.2018 , am ajuns la Dr. Valeriu Bronescu si echipa dumnealui : Audiolog Cristian Grigorita si intreaga echipa din Sp.Sf.Constantin din Brasov.
Insa ,oameni buni, pana am ajuns la Dr.Bronescu ,este o poveste lunga si nu vreau sa va incarc cu aceasta. Eu spun atat : In momentul acesta in Romania pentru sfera orl contactati- l pe Omul,Dr. VALERIU BRONESCU ,audiolog Cristian Grigorita si echipa din Sp. Sf.Constantin ,carora le multumesc din suflet pentru tot profesionalismul de care au dar dovada . Doresc sa va spun ca otita seroasa se rezolva si fara acel tub aerator pe care toti medicii il recomanda , ca Dr.V.Bronescu efectuiaza aceasta operatie cu succes de trompa lui Eustaqio Infundata (blocata ), de cativa ani ...,insa noi pacientii cu aceasta afectiune aflam de pe net de acest Om si Dr.... DE CE ? Raspunsul vi-l dati fiecare dintre dvs. Asta este Romania. MULTUMESC DIN SUFLET DR. VALERIU BRONESCU, AUDIOLOG CRISTIAN GRIGORITA, precum si Intregii ECHIPE.
Cu deosebit respect.Cornel Jitar.

Pacienta dr. Mihail Dancescu- Neurochirurgie

Buna ziua,

Numele meu este Sanda Stanescu si va scriu din Cluj-Napoca. Am fost operata de catre Dumneavoastra (dr. Mihail Dancescu, NR) si de dl. dr. Tiberiu Maior in data de 18 decembrie 2017 - Listezis - si doresc pe acesta cale sa va pun la curent cu situatia mea actuala.

Ma simt fantastic si va multumesc des in gand, si nu numai, pentru ceea ce ati facut pentru mine!

Am trecut printr-o luna de dureri usoare, vanatai in zona lombara, dar nimic de nesuportat sau care sa ridice probleme reale, iar acum sunt libera de orice forma de disconfort in marea majoritate a timpului.

In fiecare zi fac plimbari si exercitii usoare, am grija, asa cum mi-ati spus, sa nu ridic si sa nu fac rasuciri, plus sunt atenta la aplecari.

Operatia se vindeca foarte frumos, cred ca in cateva luni nu o sa se mai vada nimic - desi nu m-ar deranjeaza chiar daca s-ar vedea.

Ma simt foarte bine si va multumesc din suflet pentru tot!

 

Cu multa recunostinta fata de Dumneavoastra si intreaga echipa medicala,

 

Sanda Stanescu

16.02.2018

Cluj-Napoca 

Adaugă testimonial

Dacă doriți să împărtășiți experiența pe care ați avut-o la Spitalul Sf. Constantin sau să adresați cuvinte de mulțumire echipei medicale, vă rugăm să completați formularul accesând următorul link: 

http://spitalulsfconstantin.ro/index.php?id=adaugare-testimonial

Povestea dumneavoastră îi poate ajuta pe alți pacienți care se confruntă cu aceleași probleme, așa cum probabil și dumneavoastră ați citit testimonialele altor pacienți înainte de a merge la doctor, de lua decizia de a vă opera sau de a începe un tratament.

LOCATIA SPITALULUI SF. CONSTANTIN

URMARITI-NE PE: